افتخارآفرینی دستیاران تخصصی دانشکده دندانپزشکی در سی و هشتمین آزمون دانشنامه تخصصی سال 1401

دستیاران تخصصی دانشکده دندانپزشکی در سی و هشتمین آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، در سی و هشتمین آزمون دانشنامه تخصصی، حدود 370 داوطلب گروه های تخصصی، آسیب شناسی دهان، فک و صورت، پروتزهای دندانی، اندودانتیکس، پریودانتیکس، رادیولوژی دهان، فک و صورت، دندانپزشکی کودکان، ارتودانتیکس، دندانپزشکی ترمیمی، جراحی دهان، فک و صورت، بیماریهای دهان، فک و صورت 15 الی , 18آذر ماه 1401 در دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی به رقابت پرداختند.
هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همه دستیاران تخصصی که آزمون را با موفقیت پشت سر گذاشتند، و رتبه های برتر کسب کرده اند تبریک گفتند.
اسامی رتبه های برتر دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرح زیر است:
شهاب کاوسی نژاد. گروه ارتودانتیکس
فاطمه حمیدزاده. گروه اندودانتیکس