کسب رتبه سوم دانشکده دندانپزشکی در مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

دانشکده دندانپزشکی در مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه سوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، مراسم گردهمایی و تجلیل از فعالان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر ابراهیمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غفاری، معاون نهاد و جمعی از برگزیدگان و فعالان قرآنی، روز سه‌شنبه 30 خرداد 1402 در تالار حکیم ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب رتبه سوم در مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.
همچنین با اهدای لوح از برگزیدگان و فعالان قرآنی دانشکده دندانپزشکی، مرسده هولکی رتبه دوم رشته مفاهیم قرآن و مهدی برنده  رتبه اول حفظ کل قرآن تقدیر شد.