نمایش جدار عروق خونی با رنگ آمیزی IHC و با کاربرد آنتی بادی a-SMA در دانشکده دندانپزشکی

آزمایش تشخیصی ایمونوهیستوشیمی در گروه آسیب شناسی دهان و فک و صورت دانشکده دندانپزشکی انجام شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، از اوایل دی ماه سال جاری آزمایش تشخیصی ایمونوهیستوشیمی در گروه آسیب شناسی دهان و فک و صورت دانشکده دندانپزشکی با حمایت‌های ریاست و معاونت مالی و اداری دانشکده شروع به کار کرد.
آزمایش ایمونوهیستوشیمی امروزه یکی از ارکان تشخیصی در آزمایشگاه‌های آسیب شناسی است و راه اندازی این رنگ آمیزی در آزمایشگاه آسیب شناسی دانشکده دندانپزشکی باعث کمک بیشتری در تشخیص دقیق‌تر بیماری‌ها و تسریع روند تشخیص بیماران می‌شود. در حال حاضر این آزمایش با چند مارکر که شامل (S۱۰۰، SMA, ki67) می‌باشد آغاز به کار کرده است. امید است که در آینده دامنهٔ فعالیت مارکرهای تشخیصی در آزمایش ایمونوهیستوشیمی توسعه یابد.