راه اندازی نسخه جدید پایگاه دسترسی به کتب الکترونیکی لاتین و منابع دیداری-شنیداری کتابخانه دانشکده دندانپزشکی

نسخه جدید پایگاه دسترسی به کتب الکترونیکی لاتین و منابع دیداری-شنیداری کتابخانه دانشکده دندانپزشکی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، نسخه جدید پایگاه دسترسی به کتب الکترونیکی لاتین و منابع دیداری-شنیداری کتابخانه دانشکده راه اندازی و بر روی دو بستر رایانه و تلفن همراه به آدرس http://172.16.2.3:8080  قابل بهره برداری می باشد.

برخی از قابلیت های این پایگاه عبارت است از:
- جستجو و دانلود
- دسترسی تنها بر بستر اینترانت دانشکده دندانپزشکی
- دسته بندی موضوعی بر اساس گروههای اموزشی و کلیدواژه های مهم حوزه دندانپزشکی
- امکان مشاهده منابع جدید اضافه شده
نیز با توجه به اینکه در این پایگاه امکان افزودن و استفاده از منابع دیداری-شنیداری (مالتی مدیا) وجود دارد خواهشمند است اعضای محترم هیات علمی که اینگونه منابع (و یا لیستی از این گونه منابع مورد نیاز) را در اختیار دارند و مایل به اشتراک گذاری آنها در این بستر می باشند، با کتابخانه با شماره 42794388 (دکتر میرزایی) و یا اکانت تلگرام @dentlib  تماس حاصل فرمایند.