تشکیل انجمن علمی دانشجویی سلامت دهان در گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی

انجمن علمی دانشجویی سلامت دهان در گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، انجمن علمی دانشجویی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی به منظور توسعه و پیشرفت علم و استفاده از نیروی دانشجویان جوان، پویا و با انگیزه در راستای گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی مرتبط با سلامت دهان، فراهم آوردن بستری شایسته و مناسب برای فعالیت‌های گروهی علمی (آموزشی و پژوهشی) و افزایش مهارت‌های علمی دانشجویان تشکیل شد..
این انجمن تلاش می‌کند با تقویت و توسعه مهارت‌های فردی و گروهی دانشجویان دوره‌های عمومی و تخصصی دندانپزشکی به ویژه دانشجویان پی اچ دی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی و نیز با گسترش فعالیت‌های سلامت دهان جامعه محور در راستای ارتقای سلامت دهان گروه‌های مختلف جامعه گام بردارد.ر به این موارد اشاره کرد.
از جمله اهداف این انجمن می‌توان به برگزاری کارگاه‌های آموزشی علمی و پژوهشی برای دانشجویان و تشکیل کارگروه‌های تخصصی، انجام مطالعات و پژوهش‌های علمی و نگارش و انتشار یافته‌های علمی در قالب مقالات، مجله و کتب، همکاری در تهیه و تدوین محتوای آموزشی مرتبط با سلامت دهان برای مراجعین به دانشکده دندانپزشکی، همکاری با گروه‌های جهادی دانشگاه برای ارزیابی و نیازسنجی در مناطق محروم و ارائه خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی دندانپزشکی و همکاری با معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در طراحی و اجرای پژوهش‌های مرتبط با سلامت دانشجویان اشاره کرد.