برگزاری پویش مبارزه با بیماری ایدز در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

پویش مبارزه با بیماری ایدز در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، پویش یک روزه مبارزه با بیماری ایدز با هدف افزایش آگاهی و حمایت از این بیماران به همت معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی در دو بخش مجزا، پنجم آذر ۱۴۰۲ در این دانشکده برگزار شد.
بخش اول این کمپین برگزاری نمایشگاه هنری بود که سود فروش مجموعه کارهای هنری که در این نمایشگاه به نمایش در آمده ، به خیریه ای در دانشگاه علوم پزشکی تهران مرتبط با این بیماران  تعلق می گیرد.
بخش دوم این کمپین در پلتفرم زوم با سخنرانی اساتیدی از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سازمان ملل متحد و اساتید بیمارستان امام خمینی برای افزایش آگاهی در مقابل این بیماری برگزار شد.