مراسم معارفه دانشجویان PhD سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی ورودی ١٤٠٠

مراسم معارفه دانشجویان PhD سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی ورودی ١٤٠٠ برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، این مراسم روز دوشنبه یکم آذر ماه 1400 در گروه آموزشی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی  برگزار شد.
در این نشست دکتر سیمین زهرا محبی  مدیر گروه سلامت دهان  ضمن معرفی این رشته، به بیان تاریخچه و اهداف دوره پرداخت.
سپس اعضای هیات علمی و دستیاران گروه خود را معرفی و تجربیات خود را در راستای موفقیت در دوره PhD  بیان کردند.
در این جلسه همچنین به انتظارات از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته و فعالیت های اجتماعی در راستای هدف نهایی ارتقاء سلامت دهان جامعه اشاره شد.
در پایان جلسه دکتر کتایون سرگران سرپرست تخصصی گروه سلامت دهان یک راهنمای تحصیلی Study guide در اختیار دستیاران قرار داد تا از آن در راستای بهینه سازی حصول اهداف آموزشی و پژوهشی استفاده کنند.