پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز معلم

دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی، با صدور پیامی، فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت ماه، روز گرامیداشت مقام معلم و استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی  به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری(ره)، روز استاد را تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیل است
به نام خدا
بی شک مقام معلمی و استادی والاترین مقام‌ها در تمام مکاتب اخلاقی جهان است ، پرورش استعداد ها و آموزش و تربیت جوانان این مرز و بوم مرهون تلاش و کوشش استادان و معلمانی است که عمر با برکت خود را در این راه پر افتخار صرف کرده اند.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر صمیمانه از تمامی کوشش های بی دریغ اساتید محترم دانشکده دندانپزشکی این مناسبت را تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است همواره در کسوت شریف استادی سرافراز و پیروز باشید.