دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

» مدیریت دانشکده » معاونت دانشجویی-فرهنگی » اخبار » اخبار ورزشی » اخبارورزشی 90
 اخبار ورزشی سال 90

تبریک معاونت دانشجویی دانشکده دندانپزشکی به مدال آوران اولین المپیاد ورزشی

به گزارش ستاد خبری اولین المپیاد ورزشی، مسابقات شنای  اولین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ2/10/90 در محل استخر شهید توکلی واقع در دانشکده پرستاری و مامایی از ساعت 14 الی 17  با حضور 71  شناگر از 9 دانشکده برگزار گردید.
شرکت کنندگان در 8 ماده ( 50 متر آزاد، 50 متر کرال پشت،50 متر قوباغه، 50 متر پروانه،100 متر آزاد ، 100 متر کرال پشت ، 100 متر قورباغه، مختلط 25×4) با یکدیگر به رقابت پرداختند.
آقای دکتر فرهاد ثبوتی مدال طلا در رشته های 50 متر و 100 متر قورباغه و آقای مرتضی ارشادی نایب قهرمان 100 متر قورباغه و 50 متر کرال پشت را در این رقابت ها کسب نمودند.

ورزش

کسب مقاوم دوم شنای دختران در رشته 50 متر قورباغه و 50 متر پروانه توسط خانم دکتر نازلی یاراحمدی

به گزارش ستاد خبری اولین المپیاد ورزشی ،مسابقات شنای اولین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ1/10/90 در محل استخر شهید توکلی واقع در دانشکده پرستاری و مامایی از ساعت 13 الی 18  با حضور 32  شناگر از 9 دانشکده برگزار گردید .شرکت کنندگان در 7 ماده ( 50 متر آزاد، 50 متر کرال پشت،50 متر قوباغه، 50 متر پروانه،100 متر آزاد ، 100متر کرال پشت ، 100متر قورباغه) با یکدیگر به رقابت پرداختند.و در ماده 100متر مختلط انفرادی بعلت عدم استقبال شرکت کنندگان، برگزار نگردید.سرکارخانم فریده کوهی، سرپرست فنی مسابقات را بعهده داشتند.خانم دکتر نازلی یاراحمدی نایب قهرمان رشته 50 متر قورباغه و 50 متر پروانه را در این رقابت ها کسب نمود.

shena

کسب مقام نائب قهرمانی مسابقات بستکبال دانشجویان دختر توسط تیم دانشکده دندانپزشکی

به گزارش ستاد خبری اولین المپیاد ورزشی ، مسابقات بسکتبال دانشجویان دختر در اولین المپیاد ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرحله پایانی برترینهای خود را معرفی کرد.
در این مسابقات که از روز شنبه مورخ 26/9/90 و در محل سالن ورزشی شهید فتحی با حضور 8 تیم از دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد؛ 4 تیم دندانپزشکی، پزشکی ، پرستاری و بهداشت الف به مرحله پایانی این رقابتها دست یافتند.
گفتنی است در بازی فینال تیم های دانشکده های دندانپزشکی و  پزشکی نیز به رقابت با یکدیگر پرداختند و تیم دانشکده پزشکی در یک بازی دیدنی و حساس با غلبه برتیم دندانپزشکی مقام اول این دوره از مسابقات را کسب کرد و تیم دندانپزشکی نایب قهرمان این دوره از رقابتها شد. لازم به ذکر است مربیگری و سرپرستی تیم دانشکده دندانپزشکی برعهده خانم فروزان ملک بوده است.

اعضاء : وانیا رسائی. ندا ساجدی.مهگل مشایخی.اسماء خاکی پور.میترا سلامت.شیوه عادل نیا.زهره بهشتی

,vd

کسب مقام دوم مسابقات  آمادگی جسمانی توسط خانم سلدا قهرمانی در اولین المپیاد ورزشی

ستاد خبری اولین المپیاد ورزشی، نفرات برترمسابقات آمادگی جسمانی دانشجویان دختر اولین المپیاد ورزشی دانشکده های دانشگاه روز شنبه 26/9/90 اعلام شد.
این مسابقات که در سالن چند منظوره مجموعه ورزشی شهید چمران برگزارشد؛ با حضور 49 نفر بازیکن بر اساس یک نفر پزشکی ، 3 نفر داروسازی ، 5 نفر توانبخشی ، 9 نفر بهداشت ، 8 نفر پیراپزشکی ، 13 نفر مدیریت ، 7 نفر پرستاری و 3 نفر دندانپزشکی به کار خود پایان داد.
نفرات برتر  به شرح ذیل می باشند:
نفر اول : عاطفه صفری        (دانشکده پرستاری و مامایی)            با 91/493  امتیاز
نفر دوم : سلدا قهرمانی        (دانشکده  دندانپزشکی)                   با 67/448  امتیاز
نفر سوم : زهرا شتابی          (دانشکده  پیراپزشکی)                     با  46/448  امتیاز

jesmani

کسب مدال های رنگارنگ در رشته کاراته توسط تیم دانشجویان پسر دانشکده دندانپزشکی

به گزارش ستادخبری اولین المپباد ورزشی،مسابقات کاراته پسران با معرفی نفرات برتر 6وزن پایان یافت.این مسابقات درتاریخ5/10/90در محل سالن ورزشهای رزمی مجموعه ورزشی شهید  چمران با حضور 27 ورزشکار از  6 دانشکده پرستاری مامایی ، بهداشت، داروسازی،دندانپزشکی، پزشکی و پردیس بین الملل برگزار شد.در این مسابقات مجتبی کیانی رتبه سوم در وزن 67 کیلوگرم و علیرضا خردپی رتبه اول و مرتضی حسنی رتبه دوم در وزن 75 کیلوگرم را در این رقابت ها بدست آوردند.

کسب مدال طلا توسط حمید میرجلالی در مسابقات تیراندازی دانشجویان پسر در اولین المپیاد ورزشی

به گزارش ستاد خبری اولین المپباد ورزشی،مسابقات تیراندازی دانشجویان پسردانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران با برتری دانشکده های پیراپزشکی و دندانپزشکی به پایان رسید.این دور ازمسابقات روزسه شنبه مورخ 29/9/90در محل سالن تیراندازی پردیس همت از ساعت 17 الی 22برگزارشد.در ماده تپانچه 17نفرشرکت کننده با هم به رقابت پرداختند و حمید میرجلالی با 129 امتیاز رتبه اول را در این مسابقات بدست آورد.

tirandazi

مسئول وب سایت معاونت دانشجویی: لیلا نصیری