دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

صفحه نخست معرفی دانشکده بیماران   کلینیک تخصصی مجلات و ژورنال ها

» مدیریت دانشکده » معاونت دانشجویی-فرهنگی » اخبار » اخبار دانشجویی » اخبار 93
 دیدار نوروزی دانشجویان با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه - مورخ 19/1/93

دیدار نوروزی دانشجویان با دکتر جعفریان و هیأت رئیسه دانشگاه روز سه شنبه 19 فروردین 1393 از ساعت 14تا 16 در تالار شهدای دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این دیدار که به پیشنهاد رییس دانشگاه و با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شده بود، برای نخستین بار در فضایی شاد و صمیمی، دانشجویان با رییس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و مسئولین دانشکده های مختلف دانشگاه و با حضور ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی جناب آقای دکتر بیات و معاون محترم دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر ماهگلی و معاون محترم  آموزشی سرکار خانم دکتر نیکزاد هم در این مراسم دیدار و به گپ و گفت پرداختند.

در حاشیه
- از آنجا که ماهیت این مراسم دید و بازدید نوروزی بود و زمانی برای طرح مشکلات وجود نداشت، لذا به منظور انعکاس مسائل و موضوعات مهم از سوی دانشجویان با رییس دانشگاه، صندوقی برای جمع آوری درخواست های آنها به صورت کتبی در سالن تعبیه شده بود.
- مراسم راس ساعت 14 آغاز شد اما در ابتدا کمی زمان برد تا یخ دانشجویان برای دیدار نوروزی باز شود.
- دکتر جعفریان در ابتدای ورود به سالن از میز شورای نمایندگان دانشجویی دانشگاه بازدید و دفتر یابود آنها را امضا کرد.
- از نکات جالب این دیدار، حضور دانشجویان خارجی برای تبریک نوروز بود.
- بازار عکس های یادگاری دانشجویان با رییس دانشگاه و مسئولین دانشکده ها داغ داغ بود.
- دید و بازدید مسئولین دانشکده ها با هیات رئیسه دانشگاه نیز همچنان برقرار بود.
- دانشجویان دانشکده توانبخشی هنگام تبریک سال نو به رییس دانشگاه و هیات رئیسه، شاخه گلی را اهدا کردند.
- رییس دانشگاه با حضور در میز تمامی دانشکده ها، با دانشجویان و روسای دانشکده ها عکس یادگاری گرفت.
- در پایان، هیات رییسه دانشگاه در کنار یادمان شهدای دانشجو و درب اصلی دانشکده پزشکی، عکسی به یادگار گرفت.

aks111  aks

ابزار