کنگره مجازی/ پنجمین همایش انجمن آسیب شناسان دهان، فک و صورت ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

پنجمین همایش انجمن آسیب شناسان دهان، فک و صورت ایران یادواره زنده یاد استاد دکتر اسمعیل یزدی برگزار میشود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، پنجمین همایش آسیب شناسان دهان، فک و صورت ایران با سخنرانی اساتید و محققان از کشور ایران، هلند، جمهوری چک و ترکیه با همکاری دانشکده دندانپزشکی، دانشکده مجازی و معاونت بین الملل دانشگاه یکم تا سوم مهر ماه 99 برگزار میشود.
محورهای این همایش تحقیقات مشترک آسیب شناسی دهان با سایر رشته های دندانپزشکی و همچنین موارد نادر، جالب و چالشی است
.
رئیس کنگره: دکتر فرشته بقائی نایینی، دبیر علمی: دکتر نازنین مهدوی، دبیر اجرایی: دکتر مائده قربان پور و دبیر بین الملل: دکتر پویان امینی شکیب هستند.
همچنین این کنگره در روزهای یکم و دوم مهر ماه به زبان فارسی در بستر
skyroom و در روز سوم به زبان انگلیسی در بستر zoom برگزار میشود.
لینک ثبت نام: http://gsia.tums.ac.ir/fa/IT/form/19969/%d9%81%d8%b1%d9%85  است.
این همایش دارای امتیاز باز آموزی است.

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ ۱۴:۰۸