دکتر فرنوش محمدی: دوازدهمین آزمون ارتقا حدود 80 دستیار تخصصی دندانپزشکی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد

دوازدهمین آزمون ارتقا دستیار تخصصی دندانپزشکی با توجه به بیماری کویید 19 به صورت درون دانشکده ای و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، یازدهمین آزمون ارتقا دستیار تخصصی دندانپزشکی 30 مرداد 99 در دانشکده برگزار شد.
دکتر فرنوش محمدی مسئول برگزاری یازدهمین آزمون ارتقا دستیار تخصصی دندانپزشکی با اشاره به بحران بیماری کرونا گفت: حدود 80 دستیار تخصصی دندانپزشکی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به صورت جدا و در کابین های مجزا در 9 گروه آموزشی به رقابت پرداختند.
وی همچنین ضمن بیان اینکه سال های پیش این آزمون به صورت متمرکز از سازمان سنجش وزارت بهداشت برگزار میشد گفت: با توجه به بیماری کویید 19 امسال این آزمون بصورت درون دانشکده ای اما همزمان برگزار شد.
دکتر محمدی ضمن آرزوی موفقیت برای همه دستیاران گفت: دستیاران باید در این آزمون نمره قبولی را کسب کنند. تا امکان حضور در سال بالاتر را داشته باشند.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی

۳۰ مرداد ۱۳۹۹ ۱۴:۵۶