اولین جلسه کمیته صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در دانشکده دندانپزشکی

دکتر رکن رئیس دانشکده و رئیس کمیته صیانت از حقوق شهروندی دانشکده دندان پزشکی، برای رسیدن به اهداف حقوق شهروندی آموزش، نظارت و ارزیابی را ضروری دانست

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، این نشست در روز دوشنبه 28 خرداد 97 باحضور دکتر رکن، رییس دانشکده دندان پزشکی و رییس کمیته، دکتر منصوریان،معاون اداری و مالی و دبیر کمیته، دکتر سراج مدیر گروه دندانپزشکی کودکان و سایر اعضای کمیته در سالن شورای دانشکده تشکیل شد.
دکتر منصوریان، معاون اداری و مالی و دبیر کمیته حقوق شهروندی گزارش اجمالی از  شاخص‌های ارزیابی و فعالیت‌های انجام شده طی سال‌های1394 تا 1396 بیان وتوضیحاتی نیز در مورد چالش‌های موجود ارائه داد. در ادامه، دکتر رکن رییس دانشکده و رییس کمیته صیانت ازحریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی، ضمن اشاره به اهمیت حقوق شهروندی در جامعه و افزایش رضایت‌مندی جهت ارائه خدمات به مراجعین دانشکده با تشریح اصول و مبانی حقوق شهروندی بر قانون مداری،کارآمدی،پاسخ گویی، شفافیت و عدالت و انصاف توسط مسئولین و کارکنان تاکید کرد و افزود: در راستای هدایت اهداف حقوق شهروندی؛ آموزش،نظارت و ارزیابی از اهمیت بسزایی برخوردار است، هرگونه اقدامی از جمله آموزش‌های مرتبط با آشنایی درخصوص حقوق شهروندی ،رفتارشهروندی سازمانی،مهارت‌های ارتباطی با مراجعین، اخلاق و تعهدحرفه‌ای، بهداشت فردی (پوشش،ظاهر و)،بهداشت محیط کار انجام شود. هم چنین نظارت به صورت محسوس و نامحسوس توسط افراد عادل و ارزشیابی هم به‌طور مستمر و دوره ای ملاک عمل قرار گیرد و با اعلام اسامی و تقدیر از برترین و بهترین‌ها و تشویق آنان و تذکر به خاطیان موجبات افزایش انگیزه و بهره وری کارکنان فراهم شود.
سپس، دکتر بهمن سراج موارد قابل بهبود در خصوص حوزه بهداشتی را مطرح و بر فرهنگ سازی و نهادینه سازی فعالیت های شهروندی با انجام فرآیندهای شفاف به طور سیستماتیک تاکید کرد. پس از آن ؛ اعضا درخصوص موارد دستور جلسه، به بحث و گفتگو پرداختند .توضیح این که در این جلسه، برگزاری دوره های آموزشی مرتبط با موضوع حقوق شهروندی برای تمامی کارکنان در رسته‌های شغلی اداری و خدمات، اعلام شاخص‌های تشویق کارکنان متین و خوش برخورد و اخلاق مدار، انجام نظرسنجی از رضایت‌مندی مراجعین در ارتباط با چگونگی ارائه خدمات از دیگر مصوبات این جلسه بود.

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۲۵