نخستین پخش آنلاین عمومی جراحی کاشت ایمپلنت در دانشکده دندانپزشکی

دکتر آرش منصوریان معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی: پخش آنلاین عمومی جراحی ایمپلنت را موفقیتی دیگر برای دانشکده دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، برای اولین بار به همت واحد های مهندسی فناوری اطلاعات و سمعی بصری و بخش ایمپلنت مراحل مختلف عمل جراحی کاشت ایمپلنت، با ارتباط اینترنتی در دانشکده دندانپزشکی، به صورت زنده برای بخش های درمانی و ستادی به نمایش درآمد.8 بهمن 97 ، برنامه جراحی زنده کاشت ایمپلنت در بخش های درمانی و ستادی دانشکده به طور همزمان به نمایش درآمد که به وسیله میکروفون و دوربین‌های فیلمبرداری، تصویر اتاق عمل بخش ایمپلنت و حاضرین آن به بخش های درمانی و ستادی منتقل و ارسال شد به طوری که با دیدن تصاویر، دستیاران تخصصی و اساتید حاضر در جمع قدم‌به‌قدم تا رسیدن به پایان کار، عمل جراحی را به طور زنده فراگرفته و سؤالات خود را از  جراح مربوطه ایمپلنت می‌پرسیدند وی نیز حین انجام عمل، به سؤالات پاسخ می‌داد.

دکتر شریفی، رئیس بخش ایمپلنت ضمن قدر دانی از گروه پروتز افزود همزمان با کارگاه یک روزه سیستم پیشرفته کاوه تصمیم گرفتیم جراحی زنده ای با سیستم گاید کاوه انجام دهیم که به صورت زنده در بخش ایمپلنت انجام و برای حاضرین به صورت آنلاین پخش شود.

توضیح اینکه  دکتر منصوریان برای پخش آنلاین عمومی جراحی از واحدهای مهندسی فناوری اطلاعات  و سمعی و بصری دانشکده دندانپزشکی تشکر و قدردانی کرد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ۱۴:۰۵