تبادل علمی و حضور دانشیار دانشگاه مرمره استانبول در دانشکده دندانپزشکی

حکم استاد افتخاری دانشکده دندانپزشکی توسط دکتر امیررضا رکن ، رییس دانشکده دندان پزشکی به دکتر فاطیما بتول باشتورک اعطا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندان پزشکی، در ادامه همکاری‌ها و  تبادل علمی دانشکده دندانپزشکی  با دانشگاه مرمره استانبول، دانشیارآن دانشگاه دکتر فاطیما بتول باشتورک از 1 تا 5 دی 97  به آموزش دانشجویان مقاطع تخصصی گروه های آموزشی اندودانتیکس و دندان‌پزشکی ترمیمی در زمینه مباحث نظری و عملی با ارائه سخنرانی اساتید و دانشجویان  به بحث و گفتگو پرداختند.
در پایان این دوره از همکاری‌ها در 5 دی 97، جلسه ای به میزبانی این دانشکده با حضور دکتر رکن رییس دانشکده، دکتر نکوفر مدیر روابط بین الملل، دکتر امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده و جمعی از اعضای هیات علمی گروه اندودانتیکس  برگزار شد.
دکتر امیررضا رکن، ضمن تشکر از برگزاری دوره آموزشی تخصصی توسط دکتر فاطیما بتول باشتورک با معرفی ظرفیت های دانشکده در سایر رشته های موجود، خواستار ادامه و توسعه همکاری های مشترک و تبادلات علمی دانشکده های دندانپزشکی با سایر دانشگاه ها شد. وی افزود: امیدواریم این همکاری ها به منظور بهره‌گیری بیشتر از امکانات مربوطه در زمینه پروژه‌های تحقیقاتی، تبادل استاد و دانشجو و برگزاری نشست های علمی ادامه یابد و جهت اهداف عالیه دانشگاه گام های مهمی را برداریم.

در ادامه دکتر نکوفر، با بیان سخنانی، در خصوص فعالیت‌های علمی دانشکده توضیحاتی ارائه کرد و گفت: حضور دکتر فاطیما بتول باشتورک ضمن فراهم آوردن دستاوردهای علمی ارزشمند، باعث ترغیب دانشجویان مقاطع تخصصی به گفت و گو و ارائه مطالب علمی به زبان انگلیسی شد.
در پایان ریاست دانشکده دندانپزشکی ، ضمن انتصاب ایشان به عنوان استاد مدعو Visiting professor با اعطای هدایایی از حضور دکتر فاطیما بتول باشتورک تقدیر و قدردانی کرد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی