یلدایش ویژه برنامه جشن دورهمی دانشجویی پر نشاط در دانشکده دندان پزشکی

ویژه برنامه یلدایش با حضور دکتر رکن رئیس دانشکده دندان پزشکی و به همت کانون دانشجویی ادبی رویش در سالن شهید هدایت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، ویژه برنامه یلدایش با حضور دکتر رکن رئیس دانشکده دندان پزشکی و هیات رییسه دانشکده 3 دی ماه 97 در سالن شهید هدایت برگزار شد.
این مراسم  که با حضور پور شور دانشجویان و استقبال گسترده آنان ، کارکنان و اساتید همراه بود با مسابقه مشاعره بین 3 نفر از داوطلبان و یک گروه 4 نفری شروع شد . البته حضور ذهن و تسلط دانشجویان بر شعر فارسی تحسین برانگیز بود. گفتنی است دکتر خرازی فرد بعنوان داور در این بخش شرکت داشتند. سپس برنامه ای البته کمی متفاوت اما جذاب با عنوان صندلی داغ با حضور سه نفر از اعضای هیات علمی دکتر خامی ،دکتر پور شهیدی و دکتر خرازی فرد برگزار شد. هم چنین هنر نمایی گروه هنری مه نوا  با اجرای موسیقی زنده ، برگزاری مسابقه ، حافظ خوانی ، خاطره گویی تعدادی از اساتید و اهدای جوایز به برندگان  از دیگر برنامه های شاد و متنوع این جشن یلدایی بود.
در ادامه ی این جشن دکتر رکن ، رییس دانشکده دندانپزشکی ضمن ابراز خوشحالی از حضور پرشور دانشجویان گفت: هیات رییسه دانشکده جهت  ایجاد فضای صمیمانه دوستانه و داشتن لحظاتی شاد  برای دانشجویان با فراهم آوردن امکانات برگزاری تمامی برنامه ها و مناسبات دانشجویی از جمله کرسی‌های آزاد اندیشی، تریبون آزاد، پرسشگری ، نقد و انتقادات ،دورهمی،  هنرنمایی گروه های هنری  استقبال می کند.
سپس در انتهای این مراسم، جوایزی از سوی هیات رییسه دانشکده دندانپزشکی به شرکت کنندگان مسابقه مشاعره اهدا شد.
گفتنی است ویژه برنامه یلدایش به همت کانون دانشجویی ادبی رویش  و با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده دندانپزشکی به منظور گرامیداشت آیین طولانی ترین شب سال برگزار شد.
خبرنگار : حمیده ایزدی
عکاسان : حمیده ایزدی ، پریسا بیات