دانشکده دندانپزشکی میزبان سفیر کشور ارمنستان

سفیر ارمنستان: امکانات دانشکده دندانپزشکی را در منطقه کم نظیر دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، سفیر ارمنستان 3 دی ماه 97 میهمان دانشکده دندانپزشکی بود تا از نزدیک از بخش های درمانی و گروه های  آموزشی این دانشکده بازدید کند. آرتاشس تومانیان همچنین در جریان این بازدید از نزدیک با امکانات موجود در  بخش های  درمانی رادیولوژی، ارتودنسی، پاتولوژی و پروتزهای دندانی و گروه های آموزشی  دانشکده آشنا شد.
سفیر جمهوری ارمنستان ضمن بازدید از دانشکده دندانپزشکی و  ابراز خرسندی  با اشاره به کم نظیر بودن امکانات دانشکده دندانپزشکی در منطقه بیان کرد: فرصت های خوبی در آینده  برای گسترش تبادل استاد و دانشجو بین دانشکده دندانپزشکی و ارمنستان وجود دارد.
در ادامه معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی ، دکتر باشی زاده، دکتر عرب و دکتر صدیق پور گزارش کاملی از اقدامات و عملکرد بخش های بازدید شده  به سفیر و هیات همراه ارائه دادند.
در پایان طی نشست صمیمانه ای مدیر روابط بین الملل معاونت بین الملل دانشگاه گفت : امید است در آینده موانع حضور دانشجویان از کشور ارمنستان در دانشگاه علوم پزشکی تهران کاهش یابد و همکاری ها به شکل موثرتری ادامه پیدا کند. هم چنین زمینه های همکاری کشور ارمنستان و دانشکده دندانپزشکی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
توضیح این که در این بازدید دکتر نکوفر، مدیر روابط بین الملل معاونت بین الملل دانشگاه ، دکتر مانوکیان مسئول میز ارمنستان در دانشگاه، دکتر شکیب معاون بین الملل دانشکده همراه تیم بازدیدکننده ارمنستان بودند.
خبرنگارو عکاس:حمیده ایزدی