نشست مشترک مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و مسئولان دانشکده دندانپزشکی

دکتر رکن،حمایت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برای رفع چالش‌.های ارزشیابی اعضای هیات علمی ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، این نشست روز دوشنبه ۱۴آبان ۱۳۹۷ با حضور دکتر رکن، رییس دانشکده، دکتر جهانشیر،  مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر سیادت معاون آموزشی دندانپزشکی عمومی دانشکده و دکتر تنکابنی مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده برگزار شد.

دکتر رکن، رئیس دانشکده در این جلسه، ضمن بیان چالش‌های موجود در مسیر ارزشیابی اعضا هیات علمی دانشکده، به اهمیت این موضوع و هدف گذاری دانشگاه در برنامه چهارساله اشاره کرد وی همچنین حمایت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در رفع مشکلات موجود را ضروری دانست.

در ادامه دکتر تنکابنی ،گزارشی از روند پیشرفت برنامه های دفتر توسعه دانشکده دندانپزشکی و چالش های موجود آن ارائه داد.

سپس دکتر سیادت، با اشاره به برخی چالش‌ها و مشکلات اساسی حوزه آموزش، برای  هر یک از موارد پرسش هایی را مطرح کرده و حاضرین در این موارد به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دکتر جهانشیر، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، با اشاره به موارد مطرح شده، راهکارهایی برای تقویت برنامه های موجود و غلبه بر چالش ها پیشنهاد دادند.

عکس و خبر: حمیده ایزدی

۱۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۳۵