تکریم و معارفه مسوولین پیشین و جدید گروه تخصصی توسعه آموزش دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی: دکتر امیررضا رکن، رئیس دانشکده دندانپزشکی در ابلاغ های مجزا از دکتر سارا قدیمی مسئول پیشین تقدیر و دکتر ارغوان تنکابنی را به عنوان مسئول جدید گروه تخصصی توسعه آموزش دندانپزشکی معرفی کرد.

در متن این ابلاغ ها چنین آمده است.

سرکار خانم دکتر سارا قدیمی
 دانشیار محترم گروه آموزشی دندانپزشکی کودکان

با سلام و احترام
بدینوسیله از زحمات سرکارعالی در دوران تصدی پست "مسئول گروه تخصصی توسعه آموزش دندانپزشکی" تشکرو قدردانی می گردد، امید است همواره با تلاش و جدیت در فعالیتهای علمی در اعتلای آموزش این دانشکده  پایدار ،کوشا و پیروز و پاینده باشید.

سرکار خانم دکتر ارغوان تنکابنی
استادیار محترم گروه آموزشی بیماریهای دهان، فک و صورت

با سلام و احترام
با توجه به پیشنهاد معاون محترم آموزشی دانشکده و با عنایت به توانمندی شما در مدیریت و لیدرشیپ آموزشی، درجه علمی، تحصیلات در زمینه توسعه آموزش پزشکی، بدینوسیله سرکارعالی به عنوان مسئول گروه تخصصی توسعه آموزش دندانپزشکی، بمدت دو سال منصوب می گردید. امید است با عنایت به الطاف الهی و در چهارچوب اسناد بالادستی در جهت بهبود امور این دفتر کوشا باشید.

دکتر امیررضا رکن
                                                                                                                                                                                رئیس دانشکده دندانپزشکی