سخنرانی پروفسور Miglani Sanjay از Jamia Millia Islamia University استاد مدعو بخش اندودانتیکس دانشکده دندانپزشکی

سخنرانی پروفسور  Miglani Sanjay از Jamia Millia Islamia University استاد مدعو بخش اندودانتیکس دانشکده دندانپزشکی
The Enigma of Post graduate Life و Nano materials in Endodontics از مطالب ارزشمند سخنرانی پروفسور Miglani Sanjay در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.

به گزارش روابط عمومی: جلسه ای با سخنرانی پروفسور  Miglani Sanjay از Jamia Millia Islamia University استاد مدعو بخش اندودانتیکس دانشکده دندانپزشکی، با حضور دکتر امیررضا رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر محمد حسین نکوفر مدیر روابط بین الملل، اعتبار بخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه، دکتر کاظم آشفته مدیر گروه اندودانتیکس دانشکده دندانپزشکی، اساتید ، متخصصین اندودانتیکس و نفرات برتر آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی سال ۹۷، شهریور سال جاری برگزار شد.
پروفسور  Miglani Sanjay در مورد The Enigma of Post graduate Life و Nano materials in Endodontics مطالب مفیدی و با اهمیتی را بیان داد.
دکتر آشفته، مدیر گروه آموزشی اندودانتیکس، سخنرانی های دکتر Miglani  را ارزشمند دانست و افزود: مطالب مطرح شده، نخست موجب افزایش انگیزه پژوهشی در اعضای هیات علمی جوان گروه و دستیاران تخصصی بوده و دیگر اینکه معرفی جامعی از مرکز تحقیقات نانو در دانشگاه دکتر Miglani بوده است.
در پایان این نشست، رئیس دانشکده و گروه اندودانتیکس با اهدا لوح تقدیر از پروفسور  Miglani Sanjay و دکتر مهسا صبحی افشار، دکتر پروین عالمی و دکتر مریم فربد رزیدنتهای سال آخر گروه که موفق به کسب رتبه های اول تا سوم آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی شده بودند، تقدیر کردند.

خبر و عکس: فاطمه زمانی

۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۲۳